ZUMBA - Király Fitness
a

ZUMBA

  /  ZUMBA

CSOPORTOS ÓRÁK

KÖTÉLTRÉNER

Miért Jó A Csoportos Edzés?

A testmozgás elengedhetetlen a jó közérzet, és az egészséges életmód kialakításában. Számos mozgásforma létezik, és a sportolni vágyók különböző igényei újabb és újabb módszereket hívnak életre. Vannak, akik edzőterembe szeretnek járni akár egyedül, vagy személyi edző segítségével érik el céljukat, mások a szabadba mennek ki futni, sétálni, és sokan vannak akik szeretnek csoportos edzésre járni. A csoportos edzések alatt nagy húzóerő lehet a csapatszellem, hogy nem egyedül kell megküzdeni az adott feladattal / feladatokkal. Egy jó társaság az alapja lehet az edzéshez való hozzáálláshoz, az egészséges életmód kialakításához szükséges attitűdöknek, ezáltal a hosszútávú rendszeres és sikerekben gazdag sportoláshoz.

Mi Az A Kötéltréner (TRX Jellegű) Edzés?

Lényege, hogy az ember a saját testsúlyát használja az edzés során, így a hatás látványos és gyors! Sokféle gyakorlat végezhető vele, és a változatos munka még inkább meghozza a gyümölcsét. Ez az edzésforma egyszerre mozgatja meg az egész izomzatot, ami nagyon egészséges, és kevésbé megterhelő az ízületeknek. A Kötéltréner edzés fejleszti az összes izmot, átformálja az egész testet, és növeli az állóképességet. A felfüggesztett kötél lehetővé teszi a számunkra, hogy a gyakorlatokat a függőlegestől eltérő szögben végezzük. Így képesek vagyunk az erőkifejtés irányát változtatni, ezáltal könnyíteni vagy épp nehezíteni a gyakorlatot. Példa: ha nem megy a rendes fekvőtámasz, akkor egyszerűen csak fogunk egy kötelet, és kapásból be tudjuk vele állítani azt a szöget, ahol kellően kis erőt kell kifejteni ahhoz, hogy el tudjuk végezni a gyakorlatot, vagy ha már nagyon könnyű akkor a lábunkat magasabbra téve tudjuk nehezíteni a gyakorlatot.

Mit Várhatsz Tőle?

A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a tested, harmonikusan kidolgozott izomzatot eredményez és jobb izom-egyensúlyt, fejleszti az állóképességed és a stabilitásod. Bármilyen sportágra felkészíti a tested és segítségével csökkenthető a sportsérülések száma. Az edzéseid hatékonyságát természetesen csak a helyes táplálkozással lehet fokozni és a rendszeresség itt is alapvető fontosságú. A funkcionális tréning – így a Kötéltréner edzés is – a tested és az izmaid a mindennapi élet kihívásaira készíti fel. Nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes izomzat.

Próbáld ki Kötéltréner edzésünket minden kedden és csütörtökön 18:30 – 19:30 között!

Az edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges: 06 (1) 314-1673, vagy Facebook üzenetben.

Képek a(z) Kötéltréner órákról: