SÚLYZÓK - Király Fitness
a

SÚLYZÓK

  /  SÚLYZÓK

Csodaszerek?! Egy teljes edzést csak súlyzókkal is végrehajthatunk és akár ugyanolyan hatást – ha nem jobbat – érhetünk el velük, mintha gépekkel edzenénk. A súlyoknak köszönhetően jobban fejlődik az egyensúlyunk, koordinációnk és a gyakorlatok során a törzs izmai (core izmok) sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, azaz jóval több izmunk dolgozik.


A súlyzókkal végrehajtott gyakorlatok sokkal több munkát igényelnek a törzs izmoktól, jobban kell feszülniük, hogy megtartsák a testünk egyensúlyát. Ebből kifolyólag az egyensúlyt és a koordinációt is jobban fejleszti. A gyakorlatok során a mozgástartomány nagyobb és több síkban végrehajtható. Ennek köszönhetően rengeteg gyakorlat variáció alkalmazható, ami sokkal változatosabbá és élvezetesebbé teheti edzésünket, valamint a többféle irányból mozgatott izom akár könnyebben és gyorsabban tud fejlődni.


Konditermünkben 1 kg-tól egészen 50 kg-ig megtalálhatóak a kézi súlyzók. Mindenki megtalálja a számára legideálisabb súlyt. A folyamatos és fokozatos fejlődés szempontjából kiemelten fontos, hogy a súlyokat mindig az adott nehézségi szintnek és erőállapotunknak megfelelően válasszuk meg. A túlterhelés, a nem megfelelő súly használata komoly problémákat, sérüléseket okozhat.
Súlyozással, a kézi súlyok helyes és szabályos használatával kapcsolatban kérd személyi edzőink segítségét.

Miért Válaszd A Kézisúlyzókat?

  • Feszes, tónusos izomzat
  • Nagyobb, formásabb izomtömeg
  • Változatos gyakorlatok
  • Egyensúly és koordináció is fejlődik

 

 

KOSARAD
  • A KOSARAD ÜRES, VÁLASSZ TERMÉKEKET.