PILATES - Király Fitness
a

PILATES

  /  PILATES

CSOPORTOS ÓRÁK

PILATES

Csepely Tímea vagyok, pilates oktató, személyi edző, preventív gerinctréner, kismama torna és szülés utáni regenerációs torna oktató, life coach, édesanya.

2013 óta foglalkozom főállásban pilates oktatással és edzések tartásával. A Pilates Másképp koncepciót a tapasztalataim és a tanfolyamokon megszerzett tudásom alapján dolgoztam ki. Az általam tartott pilates igazi alakformáló és korszerű edzés. Speciális problémákkal is végezhető.

Nagyon fontosnak tartom az empatikus hozzáállást, a tanító jellegű, részletes instrukciókra alapozó edzésvezetést. Én hiszem, hogy a velem piláteszező meg tudja tanulni, amit tanítok neki, bízom benne, és hiszek abban, hogy képes fejlődni.

A pilates alapvetően a központi izmokra, az izomfűzőre épít, ami nagyon leegyszerűsítve a hasadat és a derekadat jelenti. Tehát semmi nem ment meg attól, hogy rendszeres gyakorlással ez a terület karcsúsodjon! Ha nincs kifejezetten felesleges zsír a hasadon, tehát alapvetően vékonyabb testalkat vagy, akkor nagyon hamar fogod látni, hogy milyen szépen kirajzolódik a hasizom!

A pilatest saját légzésünk ütemére végezzük, harmonikusan átmozgatva a testet, megedzve a gerincoszlop egészségéért felelős izmokat. Nem csak nyújtás és abszolút nem könnyű, senior torna. Minden edzettségi szinten lehet benne találni kihívást.

A rendszeres piláteszezés elsősorban azon múlik, hogy találunk-e motivációt, és megértjük és elfogadjuk-e a hasznosságát. Egy mai főleg ülőmunkát végző embernek nagyon nagy szüksége van olyan mozgásformára, ami finoman, belülről kifelé haladva edzi meg izmokat, és nem csak a felületes, látványos izmokat erősíti. A cél az izomegyensúly visszaállítása, egy fájdalommentes, könnyebb, energikusabb test.

A pilates másképp órákra a weboldalamon keresztül tudsz bejelentkezni: https://pilates-maskepp.hu/

Itt találod az árlistát is, illetve blogebejegyzéseket is a pilates módszerről. Az órára mindenképp jelentkezz be, vagy érdeklődj nálam: [email protected]

Képek a(z) Pilates órákról: