Kondi és Ping Pong kedvezmény - Király Fitness

Király Fitness

Kedves Vendégeink!

 

Szeptemberben egy szuper kedvezménnyel készülünk nektek. Edzőtermünk közelében található Ping Pong Clubbal összefogva szeretnénk elérni, hogy a mozgás, sportolás még inkább jelen legyen a mindennapjaitokban.
Ennek örömére konditermünkben a szeptemberi hónapban bérletet vásárlóknak egyszeri 15% kedvezmény jár a Ping Pong Club szolgáltatásaiból. A havi bérletet megvásárolhatod online is, ugyanúgy érvényes lesz a kedvezmény. Ezenkívül a diák és nyugdíjas havi bérlet mellé is jár a 15% kupon.
Semmi más dolgod nincs, mint a megvásárolt bérletet felmutatni a Clubban és máris kezdődhet a felhőtlen Ping Pong játszma.
Eddz nálunk, játssz a PP Clubban!
Konditermünknek és partnerünknek a PP Clubnak is az a célja, hogy a mozgást megszerettessük fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt. Fejlesszük állóképességüket, izomzatukat, ellenállóbbá tegyük immunrendszerüket és kialakítsuk az egészséges életmódra való igényt.
Szeretnél konditermünkbe 15%-os kedvezményt nyerni? Nevezz a PP Club versenyeire és lehetőséged lesz megnyerni. Itt találod a részleteket: https://new.ppclub.eu/versenyek/

 

PP Club elérhetőségei:
Web: https://new.ppclub.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/ppclub.eu
Helyszín: 1089 Budapest, Elnök utca 1.

 

Eddz a legjobbakkal a legjobb helyen!

 

 

 

Kövess minket Facebookon: Király Fitness – Nagyvárad tér

Instagramon: Király Fitness – Instagram

Iratkozz fel YouTube csatornánkra: Király Fitness – YouTube

Hozzászólás