KARDIÓ GÉPEK - Király Fitness
a

KARDIÓ GÉPEK

  /  KARDIÓ GÉPEK

Kardiózás – a fogyás kulcsa, az edzettség alapja. Ha az egészségről beszélünk, akkor az elsők között említjük a kardiózást, ezen belül is a futást, bicikilizést és az úszást. Edzőteremben sokféle gépen, különféle mozgást tudunk kipróbálni kardió céljából. Egy konditerem ékköve a kardiópark. Nagyon kevesen járnak le úgy edzeni, hogy ne álljanak rá egy futópadra, ellipszisre vagy ne üljenek le egy szobabiciklire tekerni.


A kardiózás történhet az edzés elején bemelegítés, vagy az edzés végén levezetés céljából. Ezenkívül komolyabb állóképességi edzések alapja is, valamint a fogyás egyik kulcsa. Kardiózni szimplán csak a kikapcsolódás miatt és stressz levezetés céljából is érdemes.


Az egyik legfontosabb dolog, hogy szinte mindenkinek szüksége van egy kis állóképességre! Sokan már a 2. emeletre sem tudnak úgy fellépcsőzni, hogy ne ziháljanak. Ennek elkerülése érdekében érdemes foglalkozni a szív- és keringési rendszer, illetve a tüdő fejlesztésével, amit a legjobban a kardiózással (gyaloglás, futás, biciklizés) lehet megtenni. Emellett egy jól beállított diétával kiegészítve a kardió mozgás bizony jó fogyasztó tevékenység is!
Konditermünkben 4 db Life Fitness futópad, 1 db Life Fitness ellipszis tréner, 2 db Life Fitness szobabicikli és egy taposó gép biztosítja a magasszintű kardió edzést. Edzőink készséggel állnak rendelkezésedre a gépek beállításával kapcsolatban, illetve tanácsokkal is ellátnak, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt érhesd el.

Miért Válaszd A Kardiót?

  • Szív- és érrendszer fejlődik
  • Tüdő kapacitása nő
  • Állóképesség fejlődik
  • Diéta mellett a fogyás erőteljesebb
  • Stressz levezető
KOSARAD
  • A KOSARAD ÜRES, VÁLASSZ TERMÉKEKET.