Kondi és Ping Pong kedvezmény
Image Alt

Király Fitness

  /  BLOG   /  Kondi és Ping Pong kedvezmény
 
Kedves Vendégeink!

 

Szeptemberben egy szuper kedvezménnyel készülünk nektek. Edzőtermünk közelében található Ping Pong Clubbal összefogva szeretnénk elérni, hogy a mozgás, sportolás még inkább jelen legyen a mindennapjaitokban.

Ennek örömére konditermünkben a szeptemberi hónapban bérletet vásárlóknak egyszeri 15% kedvezmény jár a Ping Pong Club szolgáltatásaiból. A havi bérletet megvásárolhatod online is, ugyanúgy érvényes lesz a kedvezmény. Ezenkívül a diák és nyugdíjas havi bérlet mellé is jár a 15% kupon.

Semmi más dolgod nincs, mint a megvásárolt bérletet felmutatni a Clubban és máris kezdődhet a felhőtlen Ping Pong játszma.

Eddz nálunk, játssz a PP Clubban!

Konditermünknek és partnerünknek a PP Clubnak is az a célja, hogy a mozgást megszerettessük fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt. Fejlesszük állóképességüket, izomzatukat, ellenállóbbá tegyük immunrendszerüket és kialakítsuk az egészséges életmódra való igényt.

Szeretnél konditermünkbe 15%-os kedvezményt nyerni? Nevezz a PP Club versenyeire és lehetőséged lesz megnyerni. Itt találod a részleteket: https://new.ppclub.eu/versenyek/

 

PP Club elérhetőségei:

Web: https://new.ppclub.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/ppclub.eu

Helyszín: 1089 Budapest, Elnök utca 1.

 

Eddz a legjobbakkal a legjobb helyen!

 

 

 

Kövess minket Facebookon: Király Fitness – Nagyvárad tér

Instagramon: Király Fitness – Instagram

Iratkozz fel YouTube csatornánkra: Király Fitness – YouTube