királyi kedvezmények - november
Image Alt

Király Fitness

  /  BLOG   /  királyi kedvezmények – november

Most novemberben is számos kedvezménnyel készülünk minden hozzánk érkező vendégünknek.

Konditermünkben mindent megteszünk a biztonságos edzésért ebben a nehéz időszakban is.

Kedvezményeinkkel is támogatjuk az aktív védekezést, a mozgás fontosságát, egészségünk megőrzését és az immunrendszer erősítését. Az egészségügyben, szociális szférában dolgozóknak 15% kedvezményt biztosítunk továbbra is, havi bérleteink mellé ajándék fehérje, valamint ajándék vitaminos ital jár. Emellett pedig 15% kedvezmény jár vendégeinknek masszázs szolgáltatásunkból.

Novemberi kedvezményeink pontokba foglalva:

15% kedvezmény az egészségügyben, szociális szférában dolgozóknak, valamint rendőröknek, katonáknak.

Ezzel szeretnénk egyrészt megköszönni a megfeszített és mindennapos munkájukat az értünk dolgozóknak. A kedvezményt mindenki megkapja, aki egészségügyben dolgozik, ehhez csak igazolnia kell, hogy melyik intézmény alkalmazottja.


November 15-ig havi bérlet mellé ajándék fehérje

Minden havi bérlet vásárlónk (Felnőtt, diák, nyugdíjas, kedvezményes) november 15-ig ajándék BioTech USA 25g-os fehérjét kap. A fehérjét elfogyaszthatják recepciónkon kényelemben vagy akár haza is vihetik. Több, mint 10 féle ízből lehet válogatni, a teljesség igénye nélkül: csoki, vanília, eper, banán, tejberizs, keksz, sós karamell, pisztácia, stb.


November 16 és december 15 között ajándék smart vitamin ital havi bérlet mellé

Konditermünkben rengeteg táplálékkiegészítő közül lehet választani, amit akár helyben is el lehet fogyasztani. Fehérjék, edzés előtti pörgetők, fehérje szeletek, sportitalok, és vitaminok. 1 hónapon keresztül a havi bérletet vásárlók ajándék SMART Vitamin italt kapnak. A vitaminok segítik szervezetünk működését, erősítik immunrendszerünket. 3 féle íz közül választhatsz: gránátalma, narancs, ananász.


15% kedvezmény masszázs szolgáltatásunkból

Masszőrünknél minden bérletes vendégünk 15% kedvezményben részesül. Szeretnél egy kicsit ellazulni? Vágysz egy kis kényeztetésre? Nálunk ezt is megkapod. Jelentkezz be masszázsra még ma: https://www.kiralyfitness.hu/wellness/


Ajándékcsomag

Novemberben konditermünkben a havi bérletet vásárlók között egy 3 termékből álló ajándékcsomagot sorsolunk ki. A sorsolásban az összes havi bérletet vásárló részt vesz. A sorsolás december első napjaiban lesz. Szeretnél nyerni? Nincs más dolgod, mint bérletet váltani hozzánk és az edzés jótékony hatásai mellett még ajándékot is nyerhetsz.


Táplálkozási tanácsadónk kedvezménye havi bérleteseknek

Táplálkozási tanácsadónk Valkai Fruzsina (https://www.kiralyfitness.hu/edzok/valkai-fruzsina/) szuper akciókkal készül minden havi bérletet vásárlónak december 10-ig. A Tiéd lehet egy kedvezményes karácsonyi receptgyűjtemény 30 recepttel és táplálkozási tanácsokkal. Esetleg szívesen ajándékoznál barátodnak, családtagodnak táplálkozási tanácsadást? Ezt is megteheted! Fruzsinál most ezt 20% kedvezménnyel megvásárolhatod, ha havi bérletet váltasz konditermünkben. Ne maradj le róla!


Kövess minket Facebookon: Király Fitness – Nagyvárad tér
Instagramon: Király Fitness – Instagram
Iratkozz fel YouTube csatornánkra: Király Fitness – YouTube