Kezdőlap - Király Fitness

A KIRÁLY FITNESS - NAGYVÁRAD TÉR

TÖBB, MINT EGY KONDITEREM. 500 NÉGYZETMÉTERES TERÜLETTEL, KARDIÓ PARKKAL, PROFESSZIONÁLIS GÉPEKKEL, MASSZÁZZSAL, CSOPORTOS EDZÉSEKKEL ÉS CSALÁDIAS HANGULATTAL VÁRJA VENDÉGEIT!

GYM

BÉRELHETŐ TERMEK

Masszázs alatt testünk és lelkünk is felfrissül. A masszázs segíti a letapadt, görcsös izmok fellazulását, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, csökkenti a stresszt. Edzőtermünkben a havi bérlet mellé alanyi jogon jár 15% kedvezmény masszázs szolgáltatásunkból.

Súlyemelés

Formás alakot vagy szépen kidolgozott izmokat szeretnél? Kezdd el még ma a súlyokat emelni! A gépes és súlyzós edzéssel egy feszes, izmos és formás testalkatot tudsz kialakítani.

Kardió

Fejleszd állóképességed, csökkentsd testsúlyodat, égesd le a testzsírt. Ezekhez mind tökéletes a kardió. Vesd bele magad most!

Személyi Edzés

Motiváció, kemény edzés, tanácsadás, fejlődés. Személyi edzőinktől minden támogatást megkapsz céljaid eléréséhez. Kezdd el az edzéseket még ma!

Személyi edzők csapata

Kérd személyi edzőink segítségét edzéssel, táplálkozással, erőfejlesztéssel kapcsolatban. Edzőink magas szintű tudással és tapasztalattal támogatnak céljaid elérésében. Eddz a legjobbakkal a legjobb helyen!

személyzet

KI MIT MESÉLT EDDIG RÓLUNK? HOZZÁSZÓLOK ÉN IS! NEKEM EZ A VÉLEMÉNYEM…

Régebb óta járok ide, sok jó változtatás történt a kezdetek óta. Közel van hozzám azért választottam.

Csonka Edina

Kipróbáltam és tetszett, igaz én a nagyobb helyeket kedvelem de valami megfogott ebben a helyben. Ajánlom!

Sarkadi Roland

Tetszik, hogy tudok táplálékkiegészítőket venni a kedvenc márkámból.

Fess Emese

Tiszta környezet, modern géppark, kedves személyzet. Nagyon szeretek idejárni, heti 3-4 alkalommal szoktam edzeni, mindig családias közeg fogad.

Horváth Péter

Tiszta, igényes terem segítőkész pultosokkal. Jól felszerelt, szellős, eddig még a tömeg sem volt elviselhetetlen. A piros dizájn pedig hab a tortán!

Fruzsi

CSOPORTOS ÓRÁINK:

ZUMBA

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

Ne csak a testedet fejleszd! Táplálkozás, testsúlycsökkentés, erő- és állóképességfejlesztés. Kezdd el még ma és formáld át magad.

KÉRDEZZ TŐLÜNK BÁTRAN

Várjuk a konditeremmel, edzéssel, táplálkozással kapcsolatos kérdéseiteket. Minden megkeresésre igyekszünk válaszolni. A Király Fitness-nél mindig a vendég az első.

Batsányi utca 2
Budapest, Hungary 1089

Tel:+36 1 314 1673


    KÉRDEZZ